Onze werkwijze


Shape up & be beautiful! Ladyline heeft in 25 jaar een unieke en succesvolle methode ontwikkeld. Je valt namelijk makkelijk, snel en gezond kilo’s af. Met een blijvend resultaat.

Kies je eigen programma met beweging, ozontherapie, energybalance en personal coaching.
Je personal coach staat altijd voor je klaar. Je staat er dus nooit alleen voor.

Dus of je nu kilo’s wilt afvallen of net een paar centimeter minder wilt op die ene plek van je lijf: Ontdek Ladyline! Je bent al vanaf 10 weken 'back in shape'.

Kijk op www.ladyline.nl voor meer info over de methode of bel 043 – 325 46 66 voor een GRATIS figuuranalyse en/of een GRATIS proefbehandeling.

Advies op maat gesprek

De eerste stap naar succesvol en blijvend afvallen is een afspraak maken voor een 'Advies op
maat' gesprek. Want elk mens is anders en Ladyline levert voor afvallen en afslanken alleen maatwerk. In het 'Advies op maat' gesprek maakt onze specialist samen met u een behoefte analyse. Uw wensen, gezondheid, conditie, leef- en eetgewoonten worden in kaart gebracht en op 13 plaatsen worden uw omvangsmaten gemeten. Uw BMI (Body Mass Index) en THR (Taille-Heup Ratio) worden berekend. Deze gegevens vormen de basis voor een individueel prgramma op maat waarmee u gegarandeerd gaat afvallen met duurzaam resultaat.

Individueel programma

Vervolgens wordt een individueel programma op maat samengesteld waarmee u al snel gaat afvallen. U weet na het 'Advies op maat' gesprek meteen waar u aan toe bent en wat u van Ladyline mag verwachten tijdens het hele proces van afvallen. Hoe lang u er over doet om uw doelen te bereiken, wat de gezamelijke aanpak wordt en wat de kosten zijn. Wat dat laatste betreft; laat u eens aangenaam verrassen, er zijn al Ladyline programma’s voor afvallen of afslanken vanaf € 94,00 per maand. Want Ladyline is er voor iedereen dus ook voor u.

Gratis en vrijblijvend

Het 'Advies op maat' gesprek is er om u volledig te informeren over alle aspecten van de Ladyline formule en is uiteraard geheel gratis. Daarna beslist u zelf of u met Ladyline in zee wilt gaan.

Energiemeting

De energiemeting bestaat uit twee delen; de ruststofwisselingsmeting en de aktiviteiten meting. De eerste is een eenvoudige korte test waarbij u gedurende een paar minuten uitademt in een ademanalyse apparaat. De activiteitenmeting gebeurt met een geavanceerde activiteitenmeter die uw dagelijkse activiteit gedurende een week nauwkeurig vastlegt.

Waarom energiemeting?

Aan de hand van de resultaten van de energiemetingen zijn onze specialisten in staat uw energiebehoefte vast te stellen en uw energieopname door voeding nauwkeurig daarop aan te passen. Hierdoor gaat u afvallen zonder hongergevoel terwijl uw stofwisseling zich geleidelijk naadloos aanpast.

Géén Jo-Jo effect.
Met deze individuele op maat aanpak wordt het beruchte jo-jo effect helemaal voorkomen en gaat u afvallen met blijvend resultaat.

Deze unieke aanpak is slechts één van de succesfactoren van het Ladyline concept voor
afvallen.

Bewegingstherapie

Het actieve deel van het Ladyline concept voor afvallen en afslanken is de bewegingstherapie en bestaat uit doelgerichte oefeningen die liggend worden uitgevoerd in een verwarmde cabine. Zo worden knieën, rug en heupen ontlast. De Ladyline specialist heeft tijdens het intake-gesprek bepaald welke oefeningen de hoogste prioriteit hebben. Het geavanceerde software systeem van Ladyline analyseert voortdurend de gerealiseerde resultaten en past automatisch het oefenschema aan aan de gerealiseerde progressie tijdens het afvallen en afslanken. Zo wordt tijdens het afvallen gericht gewerkt aan die plaatsen van uw lichaam die voor u belangrijk zijn. Alle oefeningen worden afgestemd op uw individuele conditie en mogelijkheden.

Tussentijdse metingen en evaluatiegesprekken. Omdat alléén resultaat telt worden de metingen gedurende het hele proces van afvallen regelmatig herhaald. Het unieke Ladyline softwaresysteem houdt de meetresultaten tijdens het afvallen nauwkeurig bij en signaleert onmiddellijk afwijkingen in de prognoses, stelt programma’s bij en maakt voortgangsanalyses. Tijdens regelmatige evaluatiegesprekken wordt de voortgang van het afvallen met u besproken en kijken we of het afvallen en afslanken nog gaat zoals afgesproken. Dit alles maakt afvallen met Ladyline uniek.

Huidverbetering

Vast onderdeel van de ‘Top Slimming’ programma’s voor afvallen en afslanken is de passieve ozon-zuurstof therapie. Dit is een intensieve opfrisser voor de huid waarbij de doorbloeding aanzienlijk verbeterd met als resultaat dat uw huid haar natuurlijke roze teint en haar oorspronkelijke flexibiliteit terug krijgt. Hierdoor wordt de huid tijdens het afvallen of afslanken weer mooi glad en strak en cellulite zichtbaar minder. Het 'lubberen' van de huid na het afvallen of afslanken wordt hiermee tegengegaan.

Voedingsadvies

Gezonde voeding in de juiste hoeveelheden vormt de basis van ieders energie balans. Daarvoor meten wij bij al onze programma's voor afvallen en afslanken uw werkelijke energieverbruik zodat wij uw energieopname door voeding daarop af kunnen stemmen en zo het proces van afvallen nauwkeurig kunnen sturen. Wij noemen deze, door de specialisten

van Ladyline ontwikkelde, exclusieve formule; 'Energy Balance'. Succes gegarandeerd. Wij streven niet naar kortstondige succesjes maar naar stabiel en duurzaam resultaat.

Normale voeding

Het 'Energy Balance' concept is slechts één van de succesfactoren van de Ladyline formule voor afvallen en afslanken. Iedereen die de gemakkelijk vol te houden programma’s van Ladyline volgt gaat gecontroleerd en blijvend afvallen. Het kan echt. Genoeg eten en tóch afvallen. Bij Ladyline werken we niet met voedingssupplementen, maaltijdvervangers of andere symptoom bestrijders maar uitsluitend met normale voeding, samen met het hele gezin hetzelfde eten.

Personal Coaching

Bij Ladyline staat u er nooit alleen voor. Onze coaches weten als geen ander dat een beetje hulp en vakkundige ondersteuning heel belangrijk is om uw doelen te realiseren. Daarom staan zij u steeds met raad en daad terzijde. Zij staan er voor garant dat u de afgesproken doelen haalt. Het zijn stuk voor stuk ervaren vakvrouwen maar ook mensenmensen, hartelijk, open en toegankelijk.

U voelt u al snel op uw gemak

Logisch, want uw personal coach weet precies waar ze het over heeft, afvallen en afslanken is haar vak, ze heeft alles al een keer gezien. Zij weet ook waarom u naar Ladyline bent gekomen en zij voelt dat als een eigen verantwoordelijkheid.

Met Ladyline gaat het u lukken.

U merkt al snel; met Ladyline gaat het me lukken, bij haar ben ik aan het goede adres. U krijgt er zin in en u ontdekt dat afvallen ook heel leuk kan zijn.

Bel ons vandaag nog! 043 - 325 4666


Contact


Vragen? Bel ons op 043 - 325 4666 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Of kijk op www.ladyline.nl

Ellen en Susanne
Ladyline Maastricht