De Ladyline methode

Shape up & be beautiful!

Ladyline heeft in bijna 20 jaar een unieke en succesvolle methode ontwikkeld. Je valt namelijk makkelijk, snel en gezond kilo’s af. Met een blijvend resultaat.

Kies je eigen programma met beweging, ozontherapie, energybalance en personal coaching. Je personal coach staat altijd voor je klaar. Je staat er dus nooit alleen voor.

Dus of je nu kilo’s wilt afvallen of net een paar centimeter minder wilt op die ene plek van je lijf: Ontdek Ladyline! Je bent al vanaf 10 weken 'back in shape'.

Kijk op www.ladyline.nl voor meer info over de methode of bel 043 – 325 46 66 voor een GRATIS figuuranalyse en/of een GRATIS proefbehandeling.


Beweging

Je bewegingsprogramma wordt door je coach voor jou op maat gemaakt. Op basis van je figuuranalyse en het doel dat je wil bereiken stelt zij oefening voor oefening je programma voor je samen.

Je doet je oefeningen liggend in een verwarmde ‘spacy’ en doorzichtige cocon. Je rug en gewrichten worden zo ontlast. Er is een groot scala aan oefeningen mogelijk waarmee je zeer effectief aan je lijf werkt. Dankzij de warmte komt spierpijn niet of nauwelijks voor.

Al je spiergroepen worden aangesproken. Je werkt dus heel gericht aan specifieke zones van je lichaam. De intensiviteit wordt steeds een beetje groter. Zo blijft je programma uitdagend en bereik je snel je resultaat.

Ozontherapie

Ozon is een bijzondere vorm van zuurstof. Krachtig in al haar eenvoud. Dankzij de unieke toepasssing door Ladyline zit je heerlijk ontspannen in een cabine en doet de ozon haar werk.

Ozontherapie wordt in veel van de programma’s van Ladyline toegepast. Ozon revitaliseert je huid en geeft je die jongere en strakke uitstraling.

Je krijgt door de ozon een enorme ‘boost’ aan energie. Een echte energizer dus. Ozon is een weldaad voor je lijf. Pure verwennerij!

EnergyBalance

Strak in je vel en strak in je lijf: dat gaat perfect samen met genieten van het leven. Daarom hebben we de EnergyBalance methode ontwikkeld. Genieten Ún werken aan je lijf. Lekker eten en een glaasje wijn horen daar gewoon bij.

De EnergyBalance methode gaat uit van je energiebalans. Daarom wordt met een speciaal apparaat het energieverbruik van je lichaam in rust en tijdens je normale dagelijkse activiteiten vastgesteld. Je personal coach vertaalt de resultaten naar je voedings- en bewegingsprogramma.

Het is een aanpak die speciaal gericht is op jouw energieverbruik en dus werkt. Afvallen en op gewicht blijven is dus geen droom meer, maar wordt werkelijkheid. Niet voor even maar voor altijd.

Personal coaching

Bij Ladyline sta je er niet alleen voor. Wij bij Ladyline weten als geen ander dat een beetje hulp en ondersteuning heel belangrijk is. Daarom krijgt iedereen een personal coach. Die staat ervoor garant dat jij je doel haalt, no matter what. En die coach, dat is een mensenmens. Hartelijk en open.

Je voelt je al snel op je gemak. Logisch, want ze weet precies waar ze het over heeft. En ze weet ook waarom je naar Ladyline bent toegekomen. Je voelt al snel: met Ladyline gaat het mij lukken, bij haar ben ik aan het goede adres. Je krijgt er zelfs zin in.

Get up! Get in shape!

Afvallen bij Ladyline

Contact


Vragen? Bel ons op 043 - 325 4666 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Of kijk op Ladyline.nl.

Ellen en Susanne
Ladyline Maastricht